Makkolan museotila

Ilomantsi, Hattuvaara
Hatuntie 392, 82967 HATTU

Museo Facebookissa: www.facebook.com/museotila
   

Aukiolo ja pääsyliput

Museo-opas päivystää kesäaikaan useimmiten ti-su klo 11-16. Oppaan voi soittaa paikan päälle museolta tai varata esittelyajan etukäteen puh. 050 466 4935 / Pertti

Liput 6 €, lapset (7-15 v.) 3 €

Maksuksi museolla käy vain käteinen!

Ryhmien varaukset sähköpostitse museoseura@kiinet.com tai puh. 045 678 8821 / Sointu

Etukäteen sovittujen ryhmien liput voidaan laskuttaa myös laskulla.
   

Museotilan ylläpito, näyttelyt, yhteistoiminta

Ilomantsin Museoseura ry
museoseura (at) kiinet.com
puh. 045 678 8821 / Sointu Pärepalo
   

Ajo-ohje

Ilomantsin kirkonkylältä 38 km Hattuvaaraan. Hattuvaarassa Taistelijan Talolta n. 500 m TAI Hattuvaaran kyläkaupalta n. 200 m Lieksan suuntaan, museotilan risteys kääntyy päätieltä vasemmalle. Museotila näkyy päätielle mäen päältä pellon yli.

Museotilan pihaan pääsee hyvin henkilöautolla ja minibussilla, vaikka vanha pihatie onkin hieman muhkurainen. Parkkitilaa on pihatien varressa aitan takana ilmoitustaulun luona. Tarvittaessa voi myös parkkeerata pihaan, jos kulkeminen pihapiirissä on vaikeaa. Auton voi parkkeerata myös riihen eteen tai pihatien alkuun, kunhan kulkuväylä vain pysyy vapaana.

pic_kavelypolku1

Hattuvaaran vanhalta kyläkaupalta on n. 200 m:n kävelymatka polkua pitkin vanhan kalmiston läpi museotilalle

Auton voi jättää myös Hattuvaaran kyläkaupan tai tsasounan parkkipaikalle, kaupalta on n. 200 m:n kävelymatka polkua pitkin vanhan kalmiston läpi museotilalle.
   

Linja-autot

Linja-autolla pääsee kääntymään Taistelijan Talon parkkipaikalla sekä Lieksan suunnassa rivitalojen pihassa. Linja-autolla ei toistaiseksi pääse museotilan pihaan, vaan matkustajien on noustava kyytiin ja pois päätien varrelta. Huonompijalkaisille helpoin reitti pihaan on museotilan pihatietä pitkin, reippaammalle sopii myös kävelyreitti kaupalta.

 

 

Hattuvaara kartta